top of page

Verbind je met de natuur en haar ritme

Bosbaden, je hoort het zachte ruisen van de wind, de bladeren knisperen onder je voeten. Je staat stil en ziet het glinsterende zonlicht door een oneindige hoeveelheid bomen. Je hebt nooit eerder gezien dat er zoveel verschillende tinten groen bestaan. Je haalt diep adem en je voelt jezelf rustig worden. Wat een magisch cadeau voor jezelf.

Bij een bosbad treed je heel bewust in contact met de natuur. Je kan een diepe ontspanning ervaren, komt uit je hoofd en bij je innerlijke stilte. De natuur leidt je als vanzelf naar je eigen ware natuur.

De natuur helpt je om het ritme van je leven te (durven) volgen. Alles wat op je levenspad komt heeft een betekenis. Het bos steunt je om steeds weer mee te bewegen op dat unieke ritme. Om de dingen die in je leven gebeuren niet tegen te werken, maar er die inzichten uit te halen die je nodig hebt.

Het is bosbeleving in de ware zin van het woord, vertragen om je eigen ritme terug te vinden, genieten van eenvoud en mysterie en de boodschappen die de natuur je te bieden heeft.

Ga mee en voel de voeding die de natuur je kan geven!

Natuurlijk Ritme

groepswandelingen

Heb je zelf een groep van minimaal 5 personen?

Neem contact met me op en dan prikken we een datum 

Wat gaan we doen?

Tijdens het bosbad gaan we bewust vertragen en ga je de natuurlijk omgeving bewust waarnemen met je zintuigen. Met al haar geuren, kleuren, vormen en geluiden helpt het bos je verbinding met de natuur te versterken, met jezelf en je gezondheid te verbeteren. 

Ik begeleid je 2,5 uur in het bos middels oefeningen, meditaties en het open zetten van je zintuigen.

Doordat ik werk met de seizoenen en haar symbolieken is elke wandeling weer anders. Het biedt je de mogelijkheid om verschillende seizoenen en haar thema's te doorleven in jezelf. 

Stone Tower

Locaties

De Natuurlijk Ritme wandelingen vinden plaats in de Achterhoekse Bossen. Na aanmelding en betaling ontvang je de exacte details en routebeschrijving. 

Heb je zelf een groep van minimaal 5 personen bij elkaar? Laat het me weten! 

Groepsgrootte

De groep heeft minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers. 

Heb je zelf een groep van min. 5 personen bij elkaar? Laat het me weten dan plannen we een datum! 

Prijs

Een Natuurlijk Ritme wandeling (bosbad) van 2,5 uur is €40,- per persoon. * 

Inclusief thee met wat lekkers erbij.

* Bovenstaande prijs is incl. 21% BTW voor particulieren en excl. 21% BTW voor bedrijven. 

Wanneer?

Er staan op dit moment geen wandelingen gepland. 

Zelf een groepje bij elkaar? Laat het me weten dan plannen we een datum! 

Bedrijven

Wil je als bedrijf je vergadering of bedrijfsuitje op een inspirerende en natuurlijke manier vormgeven?

Dan zijn de Natuurlijk Ritme wandelingen zeer effectief om diverse thema's in het team of binnen je bedrijf te doorlopen. Het is ook mogelijk om met een specifiek thema aan de slag te gaan. Samen overleggen we waar je behoefte ligt en ik stem mijn aanbod op jullie wensen af. Zo krijg je een Natuurlijk Ritme wandeling op maat voor jou bedrijf. 

Wat een verademing. In het bos wandelen, mooie meditaties met jouw fijne stem. Ik heb nieuwe inzichten mogen krijgen van de natuur en door de oefeningen. 

Marielle, deelnemer Natuurlijk Ritme wandeling

ValerieVisschedijk-Spotonyou-Members-56.jpg

Ontzettend genoten van 2 uurtjes helemaal tot rust komen. Ik werd heel blij van de mooie natuur en je begeleiding. Je bent rustig, oprecht en passievol. 

Vera, deelnemer Natuurlijk Ritme wandeling

bottom of page