top of page

Heel positief over de begeleiding van Marieke. Tijdens de sessies zet ze een fijne sfeer neer. Ze weet een mooi balans te maken met de ander op het gemak stellen en uit dagen, zodat je tot nieuwe inzichten of ontdekkingen komt. Dankbaar voor de stappen die ik mede dankzij haar begeleiding heb kunnen zetten.

Natuurlijk Coachen Traject, Marleen 

Als ik aan mijn traject met Marieke denk, zijn de eerste woorden die in mij opkomen: aankijken, liefdevol en concreet. De natuur is zo'n mooie plek, spiegel en sparringpartner. Nooit gedacht dat dit zoveel voor mij zou kunnen betekenen. 

Marieke zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, dat alles er mag zijn en neemt je aan de hand mee op jouw pad. Ik heb nog niet eerder zulke concrete stappen gezet naar aanleiding van een coaching traject. De combinatie van de natuur en Marieke maakt dat het voor mij enorm van betekenis is geweest en nog steeds is!

Natuurlijk Coachen Traject, Melanie

Om maar in de metaforen te blijven; voor mijn gevoel stond ik onderaan een hele grote berg, die ik over moest klimmen, maar wist ik niet waar te beginnen en hoe ik met mijn wankele benen omhoog kon komen. Nu sta ik halverwege de berg en heb ik mijn kwaliteiten en tools getraind om nog verder in mijn kracht te leren staan en zo bovenaan de berg te komen.

Ik heb het natuurcoachtraject als erg fijn ervaren. Echt een moment van kwaliteit voor mijzelf. Hoewel ik soms geprobeerd heb (of onbewust probeerde) om een gevoel/emotie toch te onderdrukken, werd ik altijd uitgenodigd om het aan te gaan/toe te laten. Er was altijd een bevestiging dat het oke is zoals het is en dat het er mag zijn. Als je dat 'aangaan' wilt leren heb je dat nodig om te horen :) Ook je rust en je positieve energie, je drive om anderen te helpen zijn zeker prettig geweest tijdens het traject. Super bedankt!

Natuurlijk Coachen Traject, Linda

Ik heb zoveel over mezelf geleerd door samen met Marieke te praten en de natuur als leidraad te gebruiken.

Wat ik heel fijn vond is dat Marieke niet zegt wat je moet doen, maar samen wandelt naar het moment dat het kwartje voor jou valt. Aha, zo zit het voor mij in elkaar, deze kant mag en kan ik ook op stappen.

Mij heeft het heel erg veel gebracht, daar wil ik Marieke graag voor bedanken.”

Natuurlijk Coachen Traject, Sandra

Marieke zit vol passie en deelt haar waardevolle kennis met zachtheid. Ze weet je heel subtiel met woorden en vergelijkingen te raken en nodigt je uit echt te gaan VOELEN. Ongemakken mogen er zijn, naar boven komen en gezien worden, voor jouw verdere groei! Een echte aanrader deze kanjer!

Retreat deelnemer, Belinda

Als projectmanager in duurzame energieopwekking, vader van 3 kinderen en alle COVID maatregelen, heb ik een druk jaar gehad. Ik was op zoek naar praktische handvaten om mezelf energieker en vitaler te voelen.

Dit heb ik gevonden in de coach-wandeling. Nieuwe inzichten en nieuwe energie. 

Dankjewel Marieke, ik heb je als een hele fijne coach ervaren. 

Vitaliteitswandeling, Wouter

Samen met mijn team een wandeling gemaakt met Marieke. Ze begeleidde ons in de natuur met het thema Verbinding. Mijn team kwam op een andere manier in contact en er ontstonden gesprekken over diep liggende thema's. 

Na de wandeling heeft Marieke een overzicht gemaakt van de resultaten, doelen en wensen vanuit het team. 

De hele wandeling was ook nog eens coronaproof!

Wat een meerwaarde om op deze manier met mijn team aan het werk te zijn. 

Natuurlijk Inspireren Bedrijven

Barry, Graafschap College

Zeer inspirerend om met de natuur als gids naar elkaars en je eigen kwaliteiten te kijken.De sprokkelopdracht heeft veel los gemaakt bij een ieder van onsDank voor jouw bijdrage aan een zeer geslaagde teamdag.

Natuurlijk Inspireren Bedrijven

Team Praktijk Fyrtuoos

Marieke zit vol passie en deelt haar waardevolle kennis met zachtheid. Ze weet je heel subtiel met woorden en vergelijkingen te raken en nodigt je uit echt te gaan VOELEN. Ongemakken mogen er zijn, naar boven komen en gezien worden, voor jouw verdere groei! Een echte aanrader deze kanjer!

Retreat deelnemer, Belinda

Image by Rémi Bertogliati

Ook de kracht van de natuur ervaren?

O Voor jezelf?

O Voor je team?

O Binnen je bedrijf?

bottom of page