top of page
ValerieVisschedijk-Spotonyou-Members-56.jpg

Supervisie

Verdiepingstraject voor coaches

  • Ben jij natuur of wandel coach? 

  • Voel je dat je hard aan het werk bent om je coachee te helpen?

  • Word je regelmatig geraakt in je eigen delen?

  • Wil jij investeren in je eigen professionele persoonlijke ontwikkeling? 

  • Wil jij je eigen fundament en die als coach verstevigen? 

  • Wil jij vraaggerichte supervisie ontvangen?

Image by Bill Williams

Vlieguren

Je bent klaar met de opleiding tot wandel en/of natuurcoach. Je hebt geleerd hoe je coachsessies vormgeeft en uitvoert. De tijd is aangebroken om vlieguren te maken. 

 

Je rol als coach is altijd in ontwikkeling en je hebt de behoefte om hierop te reflecteren en in te groeien. Je merkt tijdens je coachsessies dat je eigen deel geraakt kan worden en dat je zoekende kan zijn. Je ervaart onzekerheden en wil hier een open onderzoek in aangaan. Jij deelt de visie dat je eigen stille midden essentieel is om een neutraal en krachtig coachtraject aan te kunnen bieden. 

 

Supervisie werkt ondersteunend in je professionele beroepshouding en bevordert de kwaliteit van je coachsessies. 

Vraag Ontmoetend

Supervisie is gericht op leren van werkervaringen. Wanneer je supervisie ontvangt leer je op je eigen beroepsmatig handelen te reflecteren. Daardoor verwerf je inzicht en zal je eigen professionele persoonlijke ontwikkeling verstevigen. 

Dit persoonlijke leertraject is vraagontmoetend. Dit betekent dat we werken met jou leervragen. Met mijn kritische blik bied ik je een stevige en veilige basis om je kwaliteit en deskundigheid verder te ontwikkelen. 

Het leerproces van ervaringsleren vindt blended plaats middels werkinbreng, reflectieverslagen, live supervisiesessies en online meetings. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om Supervisie te ontvangen. 

  • Individueel traject  a.d.h.v. je leervragen OP MAAT! 

  • Blended Supervisie Traject

  • Op uitnodiging bij een Intervisiegroep

Image by Clay Banks
ValerieVisschedijk-Spotonyou-Members43.jpg

Ik zie jou

Ik heb oog voor jou. Ik zie wanneer er tegenoverdracht ontstaat of wanneer je van je eigen plek afgaat. Zo coach je niet meer vanuit neutrale aanwezigheid, maar vanuit een rol van helpen, redden en overnemen. 

Ik hoor welke vragen je stelt en welke gevoed zijn vanuit je eigen overtuigingen. Als supervisor doorzie ik wat er in energie gebeurd en zal je hier op coachen. 

Mijn rugzak is gevuld met interventies die ik op maat inzet en toepas zodat jij een gegronde en veilige groei doormaakt in je rol als coach en als mens. 

bottom of page